Promocija radnih sveski A,B,Ц

Autorice: Mediha Pašić, Ada Pašić Ćatić, Arijana Đidelija, Lemana Terzimehić, Eldina Dizdar, Nermina Usejnovski, Dženita Demir

Urednica: Indira Tahmaz

Recenzentice: Sanela Merjem Rustempašić, Aida Jerlagić

Hotel Terme Spa Ilidža 30.9.2022.

 

Neka fotografije govore o druženju punom emocija, potpore, ljepote obrazovanja i istinskih ljubitelja istog koji su došli poslušati i vidjeti šta mi to radimo.

Sinoć smo na promociji pokrenuli pitanje standardizacije slova koju BiH nema. Svim srcem voljeli bi smo da nas čuju svi oni koji su to već davno trebali uraditi.

Apeliramo na njih da prilikom donošenja zakonskih okvira za standardizaciju slova bude uključena struka i da to bude isključivo i jedino pitanje struke.

Nadamo se raspravi koja će ozbiljno potaknuti sve nas na sudjelovanje jer mišljenja smo da je reforma ipak trebala krenuti od početka, a to su slova.

Od srca čestitamo autoricama, urednici, recenzenticama i grafičkoj dizajnerici.

Kad imate tim iskusnih profesionalaca možete puno toga, sinoć smo to i dokazali.

Posebna zahvala ide svima vama koji ste sinoć došli da nas poslušate i podržite na našem putu ka boljem i kvalitetnijem obrazovanju.

Ovo je bio skup istinskih zaljubljenika u svoj posao i obrazovanje.

Hvala dječacima koji su došli podržati svoju učiteljicu, autoricu, jer i nama odraslima potrebna je potpora, ona najiskrenija bez kalkulacije…dječja.

Do nekih novih projekata mi vas pozdravljamo.

Vaš tim Bosanske knjige