Promocija priručnika Budi moj terapeut u artikulaciji (Ogrešević, Mahmutović, Memić)

Promocija priručnika Budi moj terapeut u artikulaciji (Ogrešević, Mahmutović, Memić)

Dodjela nagrada za literarne radove

Radionica: Šta mi govore moje emocije (Elvira Ramčilović Lakota)

Upoznavanje nastavnog kadra s novostima iz Bosannske knjige

Druženje, zagrljaji, edukacija, rad, sreća!

Jučer smo u Hotelu Terme, Ilidža pod sloganom “Znanje se dijeljenjem množi” dodijelili nagrade učenicima koji su na konkursu povodom Međunarodnog dana dječije knjige osvojili tri prva mjesta za RN, i tri prva mjesta za PN.

Članice žirija: Nermina Usejnovski, Amra Bajrić, Eldina Dizdar. Čestitamo i zahvaljujemo se svima koji su došli preuzeti nagrade zajedno sa svojim mentorima, roditeljima.

Predstavili smo priručnik “Budi moj terapeut u artikulaciji”. Zahvaljujemo se autorima: Elviri Ogrešević, Ajli Mahmutović i Nerminu Memiću koji su samo za ovu priliku doputovali iz Cazina i pokazali da se zaista znanje dijeljenjem množi. Zahvaljujemo se i gradonačelniku Cazina koji je svojim dolaskom dao podršku autorima ovog izuzetnog priručnika. Hvala vam!

Jedno veliko hvala promotorici priručnika Medihi Musić koju iznimno cijenimo i volimo.

 

Predstavljene su novosti Bosanske knjige:

  1. Radne sveske A,B,Ц  za učenje štampanih i pisanih slova latinice i ćirilice s tekstovima za vježbu.
  2. Radna sveska za Moju okolinu za četvrti razted (Irma Vojić)
  3. QR codovi s materijalima za udzbenike od 1. do 4. razreda.

Predavanje i radionicu za nastavnike na temu “Šta mi govore moje emocije” uradila je Elvira Ramčilović Lakota kojoj se iskreno zahvaljujemo jer smo svi imalii priliku spoznati naše emocije i bar na trenutak biti neko ko odlučuje o budućoj sreći svih građana naše države, osnivanjem veoma bitnog ministarstva, a to je Ministarstvo sreće sa funkcijama i zadacima koji će nas učini sretnima.

Hvala vam divni nastavnici što ste svoje vrijeme iako već lagano umorni od svakodnevnih obaveza u skolama proveli s nama.

Vaš tim Bosanske knjige