Predavanje profesorice Rustempašić i profesora Kobetića

Dragi prosvjetni radnici!

Hvala vam što ste svoje vrijeme 27.1.2020. odlučili provesti s nama na ovom sada već tradicionalnom druženju u januaru jer su edukacija, učenje i znanje nešto za što ste se opredijelili izborom ovog najplemenitijeg i najodgovornijeg zanimanja, a ova edukacija naš je način da vam se od srca zahvalimo što ste izborom naših udžbenika upravo nama odlučili pokloniti svoje povjerenje.

Hvala i svima ostalima čiji je izbor bio neki drugi izdavač, vjerujemo da jedino mogućnošću izbora i pravednim tržištem možemo doći do željene kvalitete koja bi nam svima trebala biti u interesu zbog dobrobiti naše djece. Samo mogućnost i sloboda izbora omogućuje nužni napredak i daje nam opcije putem kojih možemo definirati i unaprijediti naš rad, a upravo tome i mi kao izdavačka kuća stremimo.

Naš prvi predavač bio je profesor rehabilitator Darko Kobetić, predstavio nam je temu: „Partnerski odnosi“  na veoma zanimljiv i njemu svojstven način.

Profesorica Sanela Merjem Rustempašić, podijelila je s nama svoje znanje kroz temu: „Kako doći do ishoda učenja“ kazavši kako naše učionice ne smiju biti restorani brze hrane u kojima će se djeci nuditi i servirati gotova jela.

Čast i privilegija je bila biti sa vama na ovim predavanjima, jer čovjek zbilja mora biti ponosan kad okupi ovoliki broj intelektualaca na jednom mjestu. Vjerujem da ste svjesni svoje snage i utjecaja koji imate na svoju okolinu, a osobito na svoje đake i na njihovu budućnost te se nadamo da ćemo vam se ovim predavanjima uspjeti zahvaliti na svemu tome, ali i doprinijeti  većem poštovanju i uvažavanju profesije učitelja, nastavnika i odgajatelja jer to i zbog svog napornog svakodnevnog rada i zaslužujete.

Zahvaljujemo vam se svima od srca i pozdravljamo vas do nekog novog susreta i novih tema, za koje  duboko vjerujemo da će ih biti bez obzira na sve probleme u obrazovanju i izdavaštvu. Jer ljepota vašeg i našeg poziva je upravo ovo, DRUŽENJE I ZAJEDNIŠTVO! HVALA VAM!